Izdvajamo

Nakon 28 godina Mile se vraća na stari stil. Nova pjesma sa "šmekom" Južnog Vetra. (VIDEO)

Davne 1995 godine Mile Kitić je prekinuo dugogodišnju saradnju sa tada popularnim i jedinstvenim Južnim Vetrom. Poslednji album "Okreni jastuk" ostavio je mnogobrojne hitove, a Mile je posle toga krenuo svojim putem.
Nakon pjesama sa Pericom Zdravkovićem u sličnom stilu Kitić se otisnuo prema Grandu i snimanju komercijalnih pjesama i onome što je publika na "terenu" tražila. I uvijek je držao do kvaliteta, a i u izletima u drugačije stilove Mile je uspio da ostane svoj, te da i dan danas puni klubove, diskoteke i hale širom zemaljske kugle.
Nakon mnogo godina Mile je napokon odlučio da svoju vijernu publiku iz vremena Južnog Vetra počasti nečim što vuče i liči na stari stil. U studiju SJ snimljena je nova pjesma i spot "Boginja ljubavi". Ova pjesma premijerno će ugledati svjetlost dana prvog dana nove 2023 godine u 18 sati.
To će biti svojevrsni poklon svima onima koji su godinama čekali i tražili da Mile snimi nešto što će da posjeti na njegov stari stil i ono sa čim je napravio temelj svoje karijere.
Evo šta o novoj pjesmi kaže Mile u emisiji sa Saletom Jankovićem.
Izvor: YouTube Autor objave: Estrada Boom

Stranice