Izdvajamo

Snimak sa svadbe. Kemal oženio najmlađeg sina pa zapjevao svoje hitove. (VIDEO)

Popularni pjevač Kemal Malovčić prije nekoliko dana u tajnosti oženio je sina Kenana. Vjenčanje se održalo u jednom luksuznom restoranu u Beču gdje već godinama žive.
Kemalova djeca nikada nisu bila eksponirana u medijima, pa se tako o ovoj svadbi nije znalo ništa ni prije, ali ni poslije proslave.
Kako mediji prenose, sve se odigralo u strogoj tajnosti, tako da niko od pripadnika sedme sile nije znao kada se i gdje održava vjenčanje.
Međutim, sa ove gala proslave osvanuli su snimci na društvenim mrežama gdje se vidjelo da su brojne Kemalove kolege bile pozvane kao gosti, a mnogi od njih su i zapjevali.
17. februara u jednom bečkom restoranu pjevačev sin Kenan se zakleo na vječnu ljubav svojoj izabranici. Mlada je blistala u bijeloj vjenčanici, dok je mladoženja odabrao svedeno elegantno odijelo.
Ponosni otac nije krio sreću što je oženio nasljednika, pa je sve vrijeme uživao i veselio se sa gostima koju su prisustvovali slavlju.
Podsjetimo, Kemal Malovčić je najveću popularnost stekao nastupajući u čuvenoj petorci popularnog sastava „Južni vetar“. Kako je važio za miljenika žena, tako je imao i buran ljubavni život, ženio se nekoliko puta, a ima četvoro djece, tri sina i kćerku. Snimak kompletne svadbe pogledajte ispod.
Izvor: Youtube/Estrada Boom

Stranice