Izdvajamo

Tuga i slom srca. U saobraćajnoj nesreći poginuo sin Lejle Leky. (VIDEO)

Dana 27.10.2023. godine, oko 16:50 sati Policijskoj stanici Zapad prijavljeno je od strane SHMP Doma zdravlja Tuzla, da se u Ul. Nikole Tesle, koja spaja južnu sa sjevernom saobraćajnicom, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao autobus javnog prevoznika GIPS d.d. Tuzla.
Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad, a ljekar mrtvozornik je na mjestu događaja konstatovao smrt vozača autobusa A.Š. (1996) iz Tuzle.
Takođe, na licu mjesta se nalaze dežurni Tužilac KTTK-a, koji rukovodi uviđajem, kao i uviđajna ekipa OKP PU Tuzla. Uviđaj je u toku, te se po nalogu i pod nadzorom Tužioca preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima se dogodila ova saobraćajna nezgoda.
Saobraćaj na navedenoj dionici puta je u potpunosti obustavljen do okončanja uviđaja javlja portal Tuzlarije. Nakon objave saznajemo da se radi o dvadesetsedmogodišnjem sinu popularne bosanske pjevačice Lejle Leky. Porodici upućujemo iskreno saučešće u ovim teškim trenucima.
Izvor: Tuzlarije/bhstring


Stranice