Izdvajamo

Vraća se na velika vrata. Nakon bolesti Bojan Tomović novim pjesmama osvaja publiku.

Veliki hitovi iz ranih 2000 godina vinuli su Bojana Tomovića u sami vrh estrade, a pjesme "Jugić", "Plava motorola" , "Nisam te zaboravio" "Na distanci" i dan danas se slušaju. Velika popularnosti i sva medijsko eksponiranje dovelo je do toga da vremenom je počeo da se susreće sa brojnim problemima, prije svega zdravstvenim, koji su u potpunosti doveli do njegove fizičke i psihičke transformacije. Naime, Bojan je pre nekoliko godina priznao da pati od bipolarnog poremećaja, koji mu je uništio život, te da sve više upada u mračnu depresiju. Promjenio je ime i vjeru, a nedavno nakon gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, Bojan je dobio mnoštvo pozitivnih poruka od strane naroda koji su mu pružili podršku i ohrabrili ga zbog svih odluka koje je doneo u svom životu. Nakon što je video postao viralan na društvenim mrežama Bojan se uz pomoć "Universal" video produkcije odlučio vratiti na "staze stare slave".
„Nekada sam bio veoma popularan pevač, zbog bipolarnog poremećaja sam zabranjen, diskriminisan, stigmatizovan. Otvorio sam svoju ranjenu dušu i u toj emisiji koja je oborila sve rekorde gledanosti i bila u trendingu u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj i od tada je mnogo toga počelo da se menja.“
rekao je Tomović. On je u zadnjih nekoliko dana objavio nekoliko svojih novih pjesama, a reakcije publike su fantastične. Pogledajte i poslušajte ispod.
Izvor: Youtube/Estrada Boom

Stranice